Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrRL19
senior tag
Hello
vki tudna segíteni ONEDRIVE létre hoztam asszonynak is egyet laposon + telon is beléptem beállítottam auto feltöltést ,de nem kaptam meg a +15GB miért lehet ez?
-
MrRL19
senior tag
Helló
képekre videókra mi a legalkalmasabb felhő ?! (win 10 miatt onedirve aktiváltam ,de nem osk az a 15gb
ingyen lehet bővíteni esetleg?!)
-
MrRL19
senior tag
inkább programok + képek lenének a fontosak
egyébként melyikkel lehet egyszerűen megosztani képeket (albumokat)
pl: van 1 x albumom x db képpel és ezt linkelve elküldeni vkinek aki LINK-re kattintva meg tudja nézni/nyitni
dropbox-ba , h mükszik a meghívás ?! xy embert meg hívok és neki is le kell szednie a dropboxot/regizni ?! és , ha letörli , vagy csak regizik akkor meg kapom a +500mb?
-
MrRL19
senior tag
bocs a dupláért még annyi , hogy melyik jobb vegyes használatra , tehát teló+lapos (melyik a "biztonságosabb?)
-
MrRL19
senior tag
helló
melyik a legjobb felhőtároló ?! ami fontos lenne , hogy ingyenes legyen sok GB
(új vagyok még ebben a témában most ismerkedem a dropboxal , de keveslem a 2gb
)
köszi előre a válaszokat .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest