- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez azért okoz kellemetlenséget, mivel egy jó húsz éve megszokott, mindenhová bedrótozott könyvtárszerkezetet kell miatta átalakítanom. Az OPQR meghajtórendnek nálam jelentősége van, logikusan alakult ki.
Nem az a bajom, hogy a pCloud P-t akar, hanem az, hogy nem lehet megváltoztatni. Sehogy. Ha szabad a P, akkor azt lenyúlja. Márpedig nálam az aktuális használat függvényében az OPQR meghajtók nem rendszerinduláskor jelentkeznek be. Ha pedig később indítom a pCloud klienst, akkor az az aktuális munkamenetek függvényében három betűjelet is kaphat, ami ugye probléma, hiszen pár alkalmazásba beállítva kellene, hogy legyen.
Más, hasonló programokban triviális, hogy én mondom meg, hogy melyik meghajtóbetűt használja -- ami nálam az ábécé vége. Csak a pCloud akarja, amúgy microsoftosan eldönteni helyettem, hogy hogyan használjam a gépemet.
MaCS
UI: Ja, a SpiderOak még olyan kis diktátor, hogy megváltoztathatatlanul a Documents könyvtárat használja. A gyári FAQ szerint azért, hogy az nekem kényelmesebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest