Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Fandango #2361 üzenetére
Én most regeltem be a Spotify-re és azt kell mondjam, hogy eddig tök jó!
Lenne is rögtön 2 kérdésem:
1. Van-e valamilyen korlátozás az ingyenes fiókban? Valamit olvastam, hogy töröltek ilyen meg olyan korlátozásokat de még nem látok teljesen tisztán ez ügyben. Meg valami óránkénti hangos reklámot is olvastam, de eddig még nem hallottam egyet sem, pedig már vagy 2 órája hallgatom.
2. Magyar előadóktól nem minden album van fent, lehetséges valahogy feltölteni őket, vagy hogy kerülnek fel újak?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest