Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necroman_Mk2

őstag

válasz nubreed #28 üzenetére

"A Browser separation jó dolog, egyet használsz mondjuk mindenre ami google, minden másra pedig egy másik böngészőt, így nem tud nyomon követni a Google."

Kérdés, hogy a chromium alapúak minek számítanak.

#27 haruspex Ha viszont előfizetsz, akkor arra az időtartamra biztos nem látsz egy reklámot sem. De értem, mire gondolsz, de a Google is csak üzeleti alapon működik: azt reklámoznak, amit megfizetnek. Bár én az ellenzék helyébe kampánytémává tenném az elnyomhatatlan propaganda reklámokat, ami a fiatalabb szavazóknál tuti betalálna.

• ledgeri

nagyúr

válasz nubreed #28 üzenetére

Az állandó privát módot azért írtam, mert ekkor még a törölgetéssel sem kell törődni (és van amikor nem mindegy, hogy privát mód, vagy munkamenet után törlés, pár esetben, pár addonnál.
    A bongészőszeparáció firefoxnál jelenthet több firefoxot is (nekem is van fent 4-5, külön, friss, meg 2-3 chromiumos (pl widevine, vagy mi is kell néha, így kapott amiatt egy dedikáltat az)).
    A google miről tud, miről nem: A google igényli hogy be legyen töltve elem a gstatic.com-ról, mikor valaki belelép egy google termékbe.... Milyen véletlen, hogy a jobb weboldalak 90%-használ capcha-t, amiknél kb 80% recapcha-t, ami szintén valamilyen formában a gstatic.com-ról jön (és persze google TOS vonatkozik rá..).... HMM... nem hinném, hogy ez a kettő nem ér össze valahol, és sok szerencsét szétválasztani, ha pl egy napon akarnál belépni külön dolgokba... (Portmaster, és az SPN funkciója talán tudja [minden kapcsolat külön szerverúton van lekérve, vpn-hez hasonlóan, de szeparáltan])
    Érdekes, hogy erre még nem ugrott semmi EU méretű dolog...

Új hozzászólás Aktív témák