Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mármint aminél szemléltetve lett több módszer is hogyan lehet beállítani hogy ne legyen driver downgrade, amit már csak megfelelően alkalmazni kellene. Ha nem akaródzik, vagy nem sikerült, akkor meg azt kellene írni, nem egyebet...
Hát mondjuk nem is nekem kellett itt magyarázni az új Windowsok alapvető beállítási lehetőségeit beleértve egy egyszerű újraindítási ütemezést is, nem én kevertem az alvó módból ébresztés okának meghatározását mással, szóval hagyjuk hogy kinek a véleményét mennyire kell itt komolyan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Windows 10
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest