- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
TR Peerless Assassin vagy Gelink Arctic blackon gondolkozok , RGB nem is zavar
Gigabyte ATC800 meg ugye az ár/teljesítmény miatt nem éri meg mondjuk illene Alaplap miatt
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Rayyy
senior tag
Nem is vettem észre, hogy mikor lett E-betű a logó. Ealman? Érdekes.
"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
-
myckey
veterán
válasz Dark KillerX #17 üzenetére
azzal a bödönnel a fejeden, ne is csodálkozz ezen
én is takarnám ha ilyen volna
egyébként már értelek, ez is szögletes, azért nem csúnya.
kezdem felfogni a logikádat.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
válasz Dark KillerX #17 üzenetére
Hát pedig hiába flémelsz, ez is ugyanúgy néz ki, csak erre azt írták, hogy Kórsz*r. Annyi a különbség.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Dark KillerX
addikt
Nekem ez jobban tetszik , akkor kicsit konkrétabban
De nyilván nem vagyok PC , mert nekem vmiről más a véleményen
myckey Nyilván te egy szépség vagy , de sebaj elfogadom a csúnya szerepet
De ha az posztban szereplő hűtőről beszélek , akkor annyit ha jó árban lesz lehet belőle akár jó vétel is
Még én is elgondolkodnék a vételén , mert a Phanteks házam miatt max 160mm magas hűtő fér be , és bizony a legtöbb toronyhűtő magasabb
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Használt piacról vegyed a D15-öt, bocsánat, de hűűje (vagy kőgazdag) aki újonnan veszi. Noctua ventilátor nálam még nem xart be, pedig használtan is vettem. Nagyon jó a csapágyazásuk, nyugodtan lehet a használt Noctua hűtőket is venni.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
myckey
veterán
ph az ph...még egy papírnehezéknél is képesek megtalálni egymást...
egyébként kicsit faragni kell rajta, akkor nem lesz ilyen szögletes, lehet majd gurítani is.
nem kell itt mindenen kiakadni.szrk
sztm az a csúnya, aki mondja !
bibibi ![ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
válasz Dark KillerX #1 üzenetére
Miért csúnya lol? Az összes ikertornyos hűtő így néz ki a piacon, az esztétikai különbségeket kivéve.
-
veterán
Teljesítményre kíváncsi vagyok és az árra is. Jó lenne, ha a Zalman visszajönne a hűtőpiacra, mert már unalmas a Thermalright és az ID-Cooling kettőst ajánlgatni egyfolytában. Versenyképes ár kell, mert a hűtő jól néz ki, mind felépítésre, mind esztétikára, már csak el kellene adni.
-
pandras83
őstag
-
-
kromatika
veterán
"NH-D15 kinézetre fapados olcsó hűtőkre hasonlít "Hát azért a Black verziója a D15 nek szerintem teljesen jó froma.Teljesítményről meh nem beszélve,főleg ha a minnél halkabb működés a cél. No meg a Zalman-nál majd kérdéses hogy a ventik milyen halkak lesznek ,és mennyi levegőt tolnak mondjuk 1000RPM felett. Mert ezt a Noctua nagyon tudja ez tény.De ez is hogy nagyon drága.
[ Szerkesztve ]
-
Snorbi19
tag
Nekem kinézet rendben van (tetszik hogy egy kicsit be van burkolva és a venti nem log túl a hötőn bár emiatt kisebb a venti de a teljesitmény megvan akkor mindegy) ára majd kiderül (remélem 30 000 alatt lesz)
NH-D15 kinézetre fapados olcsó hütökre hasonlit tulméretezet ventivel az ára miatt meg felejtös 45 000 Ft-ról indulAmikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
pandras83
őstag
ha egy ilyen semmilyen fekete hűtőt képes vagy lecsúnyázni, akkor legalább fejtsd már ki hogy miért vagy hogy csúnya.
Cyberfuck Patchrunner
-
kromatika
veterán
Szerintem jól néz ki.Ha jó áron,kb 20- 22 000 körül megállna az ára akkor érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Noctua NH-D15 chromax.black te vagy az?
-
Dark KillerX
addikt
Sztem csúnya , persze ez is ízlés kérdése
Viszont az + , hogy 159mm magas , így jóval több házba befér
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok