Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
body007
üzenetére
ÖÖÖ sajna nem :S ez "pados" teszt processzor volt már ilyen a kezemben, át kell variálni a hűtést hogy belemenjen. [link]
A pados széria olcsóbb, de több vele a macera mintha + 5000ft-ért megvennénk a normált (azért pados, mert integrált lapokra ment macbook-lenovo szériákba, de gyárban ragadt így valahogy értékesíteni kellett)
-
válasz
body007
üzenetére
Nyíregyháza-végállomás
(Toldi)Win7 alól Clevox7200-as notin fejleszteni(ez itthoni gép) Illetve ha úton vagyok akkor rá tudjak nézni weblapra, hogy mit szúrtak el az alfejlesztők, ilyenkor nem lenne jó, ha megfeküdne gép miközben betölt egy oldalt

Tehát inkább ellenőrizgetni szeretném webfelületét. -
-
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem most vettem egy Lenovo x200-as notit P8400-al és azon vacillálok, hogy 32 vagy 64 bites Fedorat pakoljak rá. Leginkább a stabilitás lenne döntő szempont, nincs kedvem pepecselni 1-2 rossz frissítés után

A fő felhasználás terület:
-Böngészés,
-Wireless auditálás
-Lan auditálás
-flash alapú weboldalak, illetve java alapúak fejlesztése.
- Illetve nem utolsó sorban az üzemidő, bár jelenleg 5 órát bír az aksi, de nem szeretném ha 1-2 óra alatt leszívná, mert beragadt valamiElőre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Toldi)