Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
porcupine
csendes tag
probléma megoldva. program telepítése/ törlése, megkerestem a vlc-t , felrakta. minden megy ahogy kell!!!!!!! ezer köszönet a segítségért!

-
porcupine
csendes tag
köszi! na haladok. fent van a free és non free rpm fusion, de azt hova kell beírni hogy:
su -c 'yum install yumex' ??? -
porcupine
csendes tag
és mit takar az hogy vegyem fel? letöltöttem a 16oshoz az rpm fusiont, de kibontottam és azon belül van még egy csomó, honnan tudjam nekem melyik kell? (egy ismerősöm rakta fel nekem a fedorát amúgy)és ha belelépek "szöveg" van bennük. mondtam hogy totál kezdő vagyok
és a yumex-et honnan töltsem le? annak telepítése után lehet csak pl. az easy life-ot felrakni? amúgy köszi a gyors válaszokért 
-
porcupine
csendes tag
sziasztok! most lett fedoram. szóvál totál hülye vagyok hozzá. nem tudom lejátszani az avi filmeket, mindig feliratos filmeket nézek, vlc-vel. ezt a fedoran mivel lehet megoldani? kérlek írjátok le részletesen mit honnan töltsek le, mert még nagyon új ez nekem. olvastam itt a gnome-player-t és smplayer-t, azt honnan tudom leszedni?és hogy lehet alkalmazást törölni? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a yumex-et honnan töltsem le? annak telepítése után lehet csak pl. az easy life-ot felrakni? amúgy köszi a gyors válaszokért