Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
A gép egy Dell GX150 (alacsony fogy., kicsi zaj, bazi nagy vinyó - teljesen jó arra hogy 7x24-ben fusson), ennélfogva az olvasó egy kicsit háklis, nem mindíg és nem mindent olvas - viszont eddig elvoltam vele.
A hiba a netes telepítéskor jelentkezik, gyakorlatilag akkor venné kezdetét a tényleges fájlmásolgatás. Addig viszont eljut, hogy az images-ből a stage2-őt letölti és futtatja - sz'al a DVD biztos hogy jó (egyébként arról telepítettem ezt a notebookot is, amiről most írok
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.