- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Az alapot a XEN Project Hypervisor adja, aminél az alap OS az egyes virtualizált környezetekben legfőképpen a Fedora30, de megtalálható a Debian10 is rajta, amit a különböző virtualizált környezetek alap OS-évé lehet tenni, de lehet rá különböző distrokat is feltelepíteni, ezek csak azok amikkel érkezik a rendszer. Így épül fel. De még csak ismerkedem vele, nagyon nem piszkálom...
Egyelőre ezt találtam, viszont itt nincs leírás, hogy mit is kellene pontosan telepítenem, ezután bukkantam erre a kis irományra, ahol emberünk CentOS8-ra telepíti a controllert. Több keresést majd csak estefelé tudok csinálni, de eddig Fedora30-ra nem igen találtam mást, viszont arra gondoltam, hogy a CentOS-es telepítést követve a következőket tenném:
1. a nonfree rpmfusion-t telpítem Fedora alá
2. installálom a unifi controllert
3. http://repo.mongodb.org/yum/redhat/ --> innen feltelepíteném a mongodb-t, majd
4.firewall-cmd --permanent --add-service=unifi # firewall-cmd --reload# systemctl enable unifi.service# systemctl start unifi.serviceparanccsal engedélyezném a unifi-t és beállítanám a tűzfalat is
5. végül https://localhost:port -on elérném a controllert, mint eddig máshol
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest