Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
válasz
csendes
üzenetére
Nagyon mókás, a második linkedet én is megtaláltam, az adott ihleted.... de baszki ilyen egy fa**ságot, hogy valami nem jól mödik már a 30-as alatt és csesznek javítani a 31-ben, vicc.
Igazából éppen azon megy a dilema, hogy Windowsban legyen a VirtualBox, és abba tegyük fel a kívánt fedora server linuxokat, vagy Linux workstation legyen az alap, és abban legyen a VirtualBox, abban meg a fedora server linuxok. Fontos lenne, hogy ne kelljen 2-3 hetente újraindítani a gépet, ami ugyebár Windows esetén problémás. Viszont ha a megbízhatóságot nézem, hát nem tudom, hogy ebbe az összegányolt GNOME-ban meg lehet-e majd bízni hosszú távon. Nem hinném, hogy től sokan futtanak VirtualBoxot a Linux workstationben, így probléma esetén, ha mondjuk kellene valami help, lehet sehol se találnák igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konteó topic
- Crimson Desert
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- JBL STAGE 2 9634
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest