Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
válasz
csendes
üzenetére
Nagyon mókás, a második linkedet én is megtaláltam, az adott ihleted.... de baszki ilyen egy fa**ságot, hogy valami nem jól mödik már a 30-as alatt és csesznek javítani a 31-ben, vicc.
Igazából éppen azon megy a dilema, hogy Windowsban legyen a VirtualBox, és abba tegyük fel a kívánt fedora server linuxokat, vagy Linux workstation legyen az alap, és abban legyen a VirtualBox, abban meg a fedora server linuxok. Fontos lenne, hogy ne kelljen 2-3 hetente újraindítani a gépet, ami ugyebár Windows esetén problémás. Viszont ha a megbízhatóságot nézem, hát nem tudom, hogy ebbe az összegányolt GNOME-ban meg lehet-e majd bízni hosszú távon. Nem hinném, hogy től sokan futtanak VirtualBoxot a Linux workstationben, így probléma esetén, ha mondjuk kellene valami help, lehet sehol se találnák igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs