- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
brugo
aktív tag
Van egy modernebb gépem amin Windoz 1o van egy SSD -én oda gondolom hogy tegyek még egy SSD-ét a fedorának is, mivel azon a gépen 8GB RAM van és a processzor is ujabb. Csak olyan alkalmazásoknak tartogatom azt a gépet ami nincs linuxba igy hát nagyon ritkánkapcsolom be , és gondolom kár hogy csak úgy álljon . Ez amin a fedora van egy 9 éves Athlon proci 4 Giga RAM- al ez is nagyon szépen muzsikál csak gondolom miért öregedjék a másik kihasználatlanul . Tehát akkor nem kell semmi különös beállitás csak bedugom és amikor a telepitő kérdi hogy hova jön, akkor kiválasztom az új SSD-ét és kész. Eddig nem használtam GRUB ot de most fog kelleni hogy inditáskor vállaszhasak a 2 op.rendszer között . Régebben ólvastam Trimerelésről de gondolom az már magátol is müxik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest