Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
distributed.net kliens. De csináltam ellenpróbát, hogy nem raktam fel rpmfusion-t, csak a szűz rendszert használtam. Egy idő után (míg felrakta az összes frissítést) előjött, és sorra jöttek a váratlan összeomlások. KDE-t használtam pár napig, azzal nem volt semmi gond.
Lehet tényleg el kéne engednem a Gnome-ot?
Mondjuk nekem még csak C2D procim van. Már a boot paraméterekkel is trükközni kellett (video=SVIDEO-1:d), hogy ne dobkon hátast a kernel. Arra is gondoltam, hogy valami új procikon használatos utasítás(?), kavar be. Mondjuk az is elég gáz, hogy ezt a videókimenetes hibát beleépítették, és azóta sem javították, pedig jópár kernel megjelent azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest