- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
distributed.net kliens. De csináltam ellenpróbát, hogy nem raktam fel rpmfusion-t, csak a szűz rendszert használtam. Egy idő után (míg felrakta az összes frissítést) előjött, és sorra jöttek a váratlan összeomlások. KDE-t használtam pár napig, azzal nem volt semmi gond.
Lehet tényleg el kéne engednem a Gnome-ot?
Mondjuk nekem még csak C2D procim van. Már a boot paraméterekkel is trükközni kellett (video=SVIDEO-1:d), hogy ne dobkon hátast a kernel. Arra is gondoltam, hogy valami új procikon használatos utasítás(?), kavar be. Mondjuk az is elég gáz, hogy ezt a videókimenetes hibát beleépítették, és azóta sem javították, pedig jópár kernel megjelent azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest