Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Házimozi belépő szinten
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Köszi, végre valaki aki megvéd
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.