Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Alexa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Milyen processzort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Köszi, végre valaki aki megvéd
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.