Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Köszi, végre valaki aki megvéd
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.