Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destloler

tag

válasz rokefeller #3640 üzenetére

Jó átmgyek haveromhoz ő infós vele majd megbeszélem a dolgot. Én is vettem drágán egy Netgear Nas de kimondom SZ@R volt és elég drága volt ahhoz amit nem teljesített. A legelső az hogy nem támogatta a time machine-t a lion baszkodás miatt. Aztán jött egy frissités megcsinált egyszer és soha többet. Kettő ha torrentezett akkor már akadozott a film lejátszás a DLNA tv-en. Hogyha nézzük hogy max 5-6 torrent futott rajta akkor szerintem elég gyatra ahozz képest hogy valami 1.6 atom vagy marvel proci volt benne 1gb memoriával. A harmadik dolog pedig az hogy szintén drágán vettem egy Canon nyomtatót és nem ismerte fel a nas így nem tudtam a nasra scannelni, ami néha felb@szta az agyamat hogy vettem soka sz@r dolgot drágán és egyik se akar úgy működni ahogy én szeretném. Volt itthon egy itx-es lapom plus bele memóriám és a két vinyom ami megmaradt a nasból. Az elején egy HP Mediasmart servert szerettem volna venni de olvastam hogy az se támogatja a Lion time machine funkcióját. Elég sokáig kerestem a neten mire rátaláltam az Amahi home server-ére amit támogatta a lion tm-t, és még ingyenes is volt, persze az aplikációkért fizetni kell, ami nem vészes 3-5$. Gondoltam áldozok ár egy kis időt plusz pénzt. Ezután úgy döntöttem felhasználom az itthon található dolgokat (plus veszek egy házat) és feltelepítem rá az Amahi-t, ha jó-jó ha nem akkor a többi dolog megint visszakerül a polcra mert eddig se használtam ezután se nagyon fogom, eladni meg úgyse lehet mostanság. De már bánom hogy belefogtam mert annyi negatív kritikát kapok hogy elég. Még adok neki egy lehetőséget átviszem infós haveromhoz aki vágja a Linuxot, de ő a Debian-t javasolta nekem nem pedig a Fedora-t. Teli van az internet leírásokkal hogyan kell előcsalogatni a Debianból azokat a funkciókat amikre szükségem lenne. Remélem összejön a sok ellenségeskedő beszólással ellentéteben mert nincs kedvem venni megint drága pénzért egy NAS-t.

Új hozzászólás Aktív témák