Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Így vannak
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.
Viszont míg eddig más disztrónál (ubi) ha megnyitottam valamit akkor az a fő képernyőn nyílt meg addig itt most a kiterjesztetten (huzigálhatom vissza őket a laptop képernyőre , miközben a filmnézést is zavarja, hogy eléugrál minen ablak). És ezt nem tudom hogyan kell orvosolni, mert eddig nem kellett, eddig jól működött.
(Amúgy én most sem a rendszert akarom lehúzni, de ez is egy olyan dolog amit nem értek, hogy miért van így alapból és miért nem annak kell belepiszkálni aki a kiterjesztett asztalra akarja nyitni a programokat? - Ilyen apróságok tudnak zavarni, mert ha ezek nem lennének sokkal jobb lehetne a rendszer.)Azt a paroncsot lefuttattam, de miután egy csomót töltögetett a repokból a végén kidobta, hogy No Matches Found.
Akkor nem lesz xdg-su?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.