- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Philips LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nálunk cégnél voltak Acerek, mert olcsók. Volt egy AMD Atnlon XP-s, azzal minden baj volt, elromlott a CD író benne, rossz volt az alaplapi videókártya, se win, se linux nem nagyon szerette, meg gyenge volt, az atheros wifi is olyan volt, amivel csak nyűg volt... viszont volt másik 7, Inteles, sima kommersz gma950-nel, meg gma3000-rel, azokkal semmi baj nem volt. Egyedül az amikor beleöntöttem egy bögre teát. Kijöttek, elvitték, visszahozták. Persze fizetni kellett érte. Később az enyémen kijött, hogy tervezési hibás a kijelző tartó pálca, eltörik, és reped a burkolat. Ha megnézed, aprón keresnek orrba szájba extensa 5620 meg hasonlókhoz fedelet, meg keretet. Mondjuk feleannyiba került, mint akkor a dell, vagy lenovo, ugyanazzal a teljesítménnyel, ezért én simán vettem volna Acer-t megint, ha nem lett volna bennem a nyomás céges részről, ami a Lenovo felé vitt. Nem bántam meg, de tény, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Makett, makettezés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest