Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nálunk cégnél voltak Acerek, mert olcsók. Volt egy AMD Atnlon XP-s, azzal minden baj volt, elromlott a CD író benne, rossz volt az alaplapi videókártya, se win, se linux nem nagyon szerette, meg gyenge volt, az atheros wifi is olyan volt, amivel csak nyűg volt... viszont volt másik 7, Inteles, sima kommersz gma950-nel, meg gma3000-rel, azokkal semmi baj nem volt. Egyedül az amikor beleöntöttem egy bögre teát. Kijöttek, elvitték, visszahozták. Persze fizetni kellett érte. Később az enyémen kijött, hogy tervezési hibás a kijelző tartó pálca, eltörik, és reped a burkolat. Ha megnézed, aprón keresnek orrba szájba extensa 5620 meg hasonlókhoz fedelet, meg keretet. Mondjuk feleannyiba került, mint akkor a dell, vagy lenovo, ugyanazzal a teljesítménnyel, ezért én simán vettem volna Acer-t megint, ha nem lett volna bennem a nyomás céges részről, ami a Lenovo felé vitt. Nem bántam meg, de tény, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest