Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem is tudom
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj 
mAtThEw0319: géped típusát és a letöltött lemezképet írd le micsoda.
Windowsból telepíted a LiveUSB-t? MD5 ellenőrzés volt-e? Qemuval bootol-e?
Win alatt Xboot letölt, második fül a Qemu, oda húzd az .iso-t, h elindul-e. Oldal alján még infó a használatáról, MD5 ellenőrzés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj