Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg ezeregyes duron, 256 mega (avagy egynegyed giga) sd rammal
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal