Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Ja, a PPA hiányozhat, nem kétlem, és sajnos sok csomag van, ami csak deb, és nincs rpm. Én próbálom a kereslet-kínálatot összehangolni, szóval ha nincs rpm, keresek alternatívát, vagy ugye lehet nyígni bugzillában, meg pár helyen, hogy kerüljön be rpm-ként valamelyik tárolóba. PPA-hoz hasonlóan vannak egyébként személyes tárolók, de nem olyan sok. (Egyébként a PPA-val szerintem az a baj, hogy azzal lehet szétgányolni a rendszert, mert nem tudsz QA-t a PPA variációkra)
A Shell meg egy tök képlékeny dolog még, érdemes olvasni a shell levlistát, meg gyakran nézni a wiki-t, még akár beledumálni is lehet. Az értesítések: nekem úgy tűnik, hogy ha nem vagy sokáig aktív, akkor amikor visszajössz a géphez, automatikusan feldobja a message tray-t :-)
Nekem ami hiányzik, az a letöltési sebesség monitor, de szerintem belövöm rá a conky-t majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest