Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rokefeller #2500 üzenetére

igen, elég képlékeny a shell, de úgy tűnik nagyon konokul ragaszkodnak a saját igazukhoz a srácok. valaki írta is pont ma a levlistára, hogy aki olvassa rendszeresen, az láthatja, hogy kb arról szól az egész, hogy jönnek a bírálatok és ötletek, és vagy merev ellenállásba, vagy leszólásba torkollanak a fejlesztők részéről, mert szerintük ez így lesz jó.
    az ilyen kis appletek nekem is hiányoznak. én a cpu és memória használatot szoktam kitenni, meg az időjárást. bár ezek elférnének az alsó sávon (amiből btw remélem lesz más design is, mert az a félátlátszó gradiens csík nem illik a rendszer imázsába szerintem), de jelenleg egyáltalán nincsenek. plusz ami halálra idegesít, hogy amik ott megjelennek értesítések, a mouseover-re oldalra csúsznak, hogy megjelenjen a címkéjük, de ilyenkor a szövegre nem lehet kattintani, ne megy gombként működik az egész, de ha meg véletlenül túlhúzom pár pixellel az egeret az ikonon, akkor máris átugrik a következő elemre, és az csúszik ki. nem túl ergonomikus :( szerintem ez az értesíŧésgyűjtő eddig nem lett igazán jó.
    vizsont ha nem megyek el a géptől, nem kapcsol be a screensaver sem, meg semmi, akkor nem dobja fel a notification bar-t magától (nem is lenne jó, ha mindig látszana, akkor gyakorlatilag két panelessé válna megint az egész), és ilyenkor nem látni, hogy történt valami.
    ezt meg is írtam a listára, jött rá egy-két válasz, kb sikerült megértetni velük a problémámat, de azóta leült a téma, nem tudom, hogy kezdenek-e vele valamit majd.

amúgy én erre a bejegyzésre gondoltam ám: [link]

Új hozzászólás Aktív témák