- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller #2500 üzenetére
igen, elég képlékeny a shell, de úgy tűnik nagyon konokul ragaszkodnak a saját igazukhoz a srácok. valaki írta is pont ma a levlistára, hogy aki olvassa rendszeresen, az láthatja, hogy kb arról szól az egész, hogy jönnek a bírálatok és ötletek, és vagy merev ellenállásba, vagy leszólásba torkollanak a fejlesztők részéről, mert szerintük ez így lesz jó.
az ilyen kis appletek nekem is hiányoznak. én a cpu és memória használatot szoktam kitenni, meg az időjárást. bár ezek elférnének az alsó sávon (amiből btw remélem lesz más design is, mert az a félátlátszó gradiens csík nem illik a rendszer imázsába szerintem), de jelenleg egyáltalán nincsenek. plusz ami halálra idegesít, hogy amik ott megjelennek értesítések, a mouseover-re oldalra csúsznak, hogy megjelenjen a címkéjük, de ilyenkor a szövegre nem lehet kattintani, ne megy gombként működik az egész, de ha meg véletlenül túlhúzom pár pixellel az egeret az ikonon, akkor máris átugrik a következő elemre, és az csúszik ki. nem túl ergonomikusszerintem ez az értesíŧésgyűjtő eddig nem lett igazán jó.
vizsont ha nem megyek el a géptől, nem kapcsol be a screensaver sem, meg semmi, akkor nem dobja fel a notification bar-t magától (nem is lenne jó, ha mindig látszana, akkor gyakorlatilag két panelessé válna megint az egész), és ilyenkor nem látni, hogy történt valami.
ezt meg is írtam a listára, jött rá egy-két válasz, kb sikerült megértetni velük a problémámat, de azóta leült a téma, nem tudom, hogy kezdenek-e vele valamit majd.amúgy én erre a bejegyzésre gondoltam ám: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest