Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Ezt nem vágom, te frissítetted vagy újra installáltad... csak azért mert ez a pulse és nm használhatatlan, ez azért erős... nekem a nyolcon is prímán ment a pulse, most sincs baj vele, az NM is príma, statikus IP-t is tudtam vele beállítani grafikus felületen, a plymouthot viszont nem próbáltam nv-vel, próbáltad úgy hogy kernel paraméternek bedobod hogy vga=0x318? nekem azzal szépen megy a framebufferen, aztán persze a gdm indításnál villog cseppet, de legalább megy az is meg az intel driver is
ez a pulse és nm használhatatlan dolog nekem olyannak tűnik, mintha a sok upgrade után maradt volna nálad egy csomó szemét konfig file, ami bekavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest