- OLED monitor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA® driverek topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ATI kártyáról:
[link]Ez egy tegnapelőtti phoronixos cikk. A titok, hogy nem a jól megszokott livnás fglrx-szel kell próbálkozni, hanem az újabb, open source radeonhd driverrel. Ennek az 1.2.1-es verziója van fent a repokban. xorg-x11-drv-radeonhd a neve a csomagnak, próbáld ki, és ha sikerrel jársz, vagy van bármilyen tapasztalatod azt oszd meg velünk, mert ez a kérdés már más oldalon is felmerült, és kíváncsian várjuk van-e előrelépés ATI ügyben.
-
rokefeller
senior tag
Az xmms libnél valószínűleg a verziószám nem stimmel, sajnos a livnánál előfordul hogy rossz dependencyvel kerül be egy csomagfrissítés, bár én egy éve kb nem találkoztam ilyennel.
"yum info xmms-libs" kiírja milyen libed van fent pontosan, vagyis milyen a verziószáma.Két dolgot tehetsz, vagy vársz amíg kijavítják a hibát, ez általában hamar megtörténik, vagy másik lejátszót használsz.
Na miközben ezt ideírtam, kipróbáltam, és nálam fel is csúszott hiba nélkül
"yum install xmms xmms-mp3" hiba nélkül lefut.
Most meg jól legyalulom mert utálom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi