Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nagyon a nyolcassal sem buknál, mert nálam elég stabil, de megvan benne pár jellemzően fedorás balgaság :-) (valahogy eddig nem nagyon sikerült olyan release-zel találkoznom amiben nem maradt bosszantó, és jellemzően kezdőket szivató bug) én inkább a 8-at telepíteném a pulseaudio miatt, hetesen is megy, de azon konfigolni kell, meg nyolcon ki van lőve alapból az mp3 probléma, meg az ntfs, és van benne normálisabb tűzfal konfig cucc, de ezek a dolgok is olyanok amik hetesen pár perc alatt megoldhatóak. a hetes mellett szól hogy a gyári java-ban van egy hiba ami miatt a nyolcon alapból nem megy, sokáig kerestem neten, aztán egyszerű a javítás, de tipikusan kezdőket sírvafakasztó:-) viszont van benne IcedTea (OpenJDK lefordítva) amit nem próbáltam, és az lehet hogy megy. Viszont, és itt kapaszkodj meg, a napszak függvényében változik a beépített háttér tónusa:-) az első gyári háttér ami nem cserélődött le 2 perc alatt :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest