Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoradin
csendes tag
Hello!
Van egy kis problémám a Fedora telepítése után. A Fedorát feltelepítettem egy teljesen üres merevlemezre (hagyományos IDE-s), amin kiválóaan fut. A probléma az, hogy van egy másik vinyóm (SATA) amin egy windows fut, ezt használo, mint első számú vinyó. Amikor megpróbálna bebootolni a Fedora kijön egy hibaüzenet: IRQ #18 Disable, majd folytatódik egy kis idő elteltével ATA..... Ez a jelenség csak akkor jön be, ha a Windowsos vinyóm bekötötm. Az IRQ, ha jól tudom a megszakítás, az ATA pedig a vinyó vezérője. Mi lehet a gond? Miután 4* kijött az ATA-s hibaüzenet bebootol a Fedora, de ez kb. 8-10 perc. A másik kérdésem az lenne, ha ez működne, a Windowsos meghajtómat amikor bemountolnám kéne meghajtónak a neve a csatoláshoz (DEV/...). Ezt más disztribúsióknál az Fdisk paranccsal meguttam nézni, de ha jól láttam itt nincsen. Hogyan lehet a meghajtó nevét kideríteni? Légyszi valaki segítsen.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- potyautas: Okos?telefon
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest