Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoradin
csendes tag
Hello!
Van egy kis problémám a Fedora telepítése után. A Fedorát feltelepítettem egy teljesen üres merevlemezre (hagyományos IDE-s), amin kiválóaan fut. A probléma az, hogy van egy másik vinyóm (SATA) amin egy windows fut, ezt használo, mint első számú vinyó. Amikor megpróbálna bebootolni a Fedora kijön egy hibaüzenet: IRQ #18 Disable, majd folytatódik egy kis idő elteltével ATA..... Ez a jelenség csak akkor jön be, ha a Windowsos vinyóm bekötötm. Az IRQ, ha jól tudom a megszakítás, az ATA pedig a vinyó vezérője. Mi lehet a gond? Miután 4* kijött az ATA-s hibaüzenet bebootol a Fedora, de ez kb. 8-10 perc. A másik kérdésem az lenne, ha ez működne, a Windowsos meghajtómat amikor bemountolnám kéne meghajtónak a neve a csatoláshoz (DEV/...). Ezt más disztribúsióknál az Fdisk paranccsal meguttam nézni, de ha jól láttam itt nincsen. Hogyan lehet a meghajtó nevét kideríteni? Légyszi valaki segítsen.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest