- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Akkor a kérdéseidre válaszok, mert most csak annyire van időm.
1 merevlemezem van Maxtor. 3 particióra osztottam a particion magic-kel 2 napja (addig csak kettő volt). /Két NTFS fájrendszer win-nek és 1 ext2 fájrendszer a linuxnak/
C: a win xp ez van alapból, G-re sikerült felrakni a linuxot, mert azt a könyvtárat adta ki a particó készítésnél.
Boot sorend winyó (1 van), DVD, Floppy(de nincs).Telepítéskor csak anyit tudtam beállítani, hogy milyen nyelven, milyen bill kiosztás, hova rakja, és milyen szoftver csomagot akarok felrakni.
Tegnapéjfélkor sikerült moutolni a fedorát ahova akartam. Ha minden igaz akkor az sda3 ahol van, vagyis ekkor sikerült a csatolásom.Most nem tudom megcsinálni amit írtál mert azt a gépet elvitték amin csináltam ezt a dolgot és csak vasárnap lesz újra nálam.
Köszönöm a részletes segítséget, remélem vasárnap egyből megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest