Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Az egyszeri felhasználó meddig olvassa a weblapot? A nagy zöld letöltés gombig, vagy célirányosan az ISO-kat keresi? Én is egyből a nagy zöldre kattintottam, és csak utána szembesültem azzal, hogy ez nem az ISO.
Oké, tegyük fel hogy az én Windows-omban van a hiba. Pontosan mi?
Hiába indítottam parancssorban a -d paraméterrel, a C: meghajtó gyökerében nem keletkezett log fájl. (Miért nem maga alá akar petézni, miért akar a C: gyökérbe írni?
Tudom nem te írtad, nem tudhatod.Te hoztad szóba, hogy más platfomot használok, és egy képet is linkelték, ahol az OS X-hez passzoló kiadást ajánlja fel.
Mégis melyik topik lenne alkalmasabb egy Linux letöltő, telepítő pendrive készítő program kitárgyalására?Nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy itt már találkozott ezzel a programmal valaki, mint egy általános Windows topikban.
A Fedora cikk írása közben is jöttek elő ezek a problémák. A cikkel a kedvet szerettem volna meghozni a használatához, és nem elvenni azt. Ha oda téved egy amatőr csillagász, vagy egy robotikával foglalkozó, hogy hű hát kipróbálom hiszen az én eszközeimet is kezeli, alapból fent vannak az általam is használt programok, nem kell utólag bűvészkedni vele. Kipróbálom. Tudom optimista vagyok...
Ha jól tudom egyedül a Fedora-nál van ilyen tematikus telepítő választék. Más esetekben önáló disztibúciót építenek valamelyik alap rendszerből (pl. UbuntuStudio).Ragozhatjuk napestig, nem fogjuk egymást meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest