Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergospy
csendes tag
Igeeeeen

Megtaláltam a probléma okát, sikerült csatlakozni.
Egy ismert dologról van szó: [link]A lényeg, hogy a Fedora 21 óta a dhclient szabványos kérést küld a dhcp szervernek. Azaz, ha jól értem, a fedorában semmi hiba nincsen, hanem ezek szerint a UPC routerei nem szabványos módon működnek.
A fenti linken le van írva az egyszerű megoldás, ha valaki esetleg ebbe a problémába botlik.
Akkor most azt nem értem, hogy a többi disztró nem szabványos módon működik, mert fedorán kívül eddig amiken próbáltam, ott egyből csatlakozott.
Köszi Vladi és csendes a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs