Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
body007
üzenetére
Nincs állandóan, de 80-90%-ban igen. Ha töltőn van, azért kb. egy hónapba telne a leesés 86%-ról 50-re.
whbear: ha Thinkpad-ed van, szerintem érdemes. Viszont valószínűleg csak hétvégén lesz időm és energiám összeszedni pár dolgot a témában, addig türelmedet kérem.
Iscariah: *szerintem* teljesen felesleges kivenni az akkut, nélküle általában visszaveszi a teljesítményt hálózatról működve, valamint az akku arra van, hogy használjuk, nem arra, hogy a polcon tároljuk. A saját példám az, hogy 2011-2014 között T60-at használtam (csak januárban váltottam le T500-ra), egy 9 cellás Panasonic gyártmányú akkuval, ami nálam két és fél év alatt kb. 5-7%-ot romlott. Még mindig 2-3 óra közötti valós üzemidővel (wifivel, nem minimumra vett fényerővel) bírt az akku eladáskor. Én két dologra ügyeltem: be volt állítva az említett 50-86%-os -tól -ig küszöb és legrosszabb esetben is három havonta egyszer lemerítettem az akkut úgy 10-15%-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest