Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen
- GAMING PC! i5-14500T / RTX 5060 OC / H610M / 16GB DDR5 / 512GB NVME / 650W GOLD!
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- HP Z Turbo Drive Quad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A poweroff parancs (egy script tul.képen) nekem új volt. Eddig halt -tal állítottam le gépet, aztán ráakadtam a poweroff -ra, ami szépen leállítja, áramtalanítja a gépet (leállít, kiürít mindent, amit kell) Van ez a készenlétbe helyezés és ha rákattintottam, csak úgy hírtelen lekapcsolta gépet. Mikor benyomtam a gépen a powert, minden ugyanúgy volt (pesze boot nuku) fedorában, mint ahogy kikapcsolt. Ez lenne a standbye vagy sleep üzemmód? Így kell ennek működnie? Még soha nem próbáltam előtte, windózon sem. Nem sérül meg ettől a filerendszer? Gondolom elmenti a vinyóra memória tartalmát, de ez akkor is durva.