Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
ezt én is tudtam, ezért is lepődtem meg

más: frissült a 3.3.0-8-as kernelre, restart után a GRUB-ban viszont csak egy bejegyzéssel került bele, recovery opció nélkül. első boot közben valami hiba lehetett, mert boot közben előjött a maintance konzol (remélem így hívják), és kiírta, hogy hibakereséshez nyomjak meg valamit, vagy Ctrl+D-t a default futáshoz. Én futtattam tovább default módban, azonban kb. 2 másodperc után lefagyott, csak reset segített. Ezutáni indításkor a GRUB-ban viszont már benne volt az új kernel recovery bejegyzése is, azonban mire észbe kaptam volna, megint elindult a 3.3.0-8-as, de gyönyörűszépen felállt vele a rendszer, azóta is működik. Kell e valamitől félnem, vagy tennem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest