Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
ezt én is tudtam, ezért is lepődtem meg

más: frissült a 3.3.0-8-as kernelre, restart után a GRUB-ban viszont csak egy bejegyzéssel került bele, recovery opció nélkül. első boot közben valami hiba lehetett, mert boot közben előjött a maintance konzol (remélem így hívják), és kiírta, hogy hibakereséshez nyomjak meg valamit, vagy Ctrl+D-t a default futáshoz. Én futtattam tovább default módban, azonban kb. 2 másodperc után lefagyott, csak reset segített. Ezutáni indításkor a GRUB-ban viszont már benne volt az új kernel recovery bejegyzése is, azonban mire észbe kaptam volna, megint elindult a 3.3.0-8-as, de gyönyörűszépen felállt vele a rendszer, azóta is működik. Kell e valamitől félnem, vagy tennem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest