Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Ehy HD4850-es ati-m van.A live cd-s dolog nekem is bekattant,hogy lehet arról kellett volna talapíteni:I,de most meg nem merem a frissítéseket ráengedni
.
De eddig a hangnál szoptam,most nagyjából jó is,VLC player fentvan.A nyomtatók még maradnak...Addig nem frissítek,míg a VGA-s dolog nem jön össze.Legalább,azután menjen tönkre

Még ma azért letöltöm a live cd-t és kiírom,hogy ha baj lesz megint.....de inkább most jobban örülnék ha az ati driver menne,mert ma nem akarok telepíteni már
az bizta,hogy lefelé nem szedtem semmit..inkább valami hiányozhat
Pedig mikor először tönkrevágtam a frissítéssel,akkor már valahogy bűvöltem színes tv kimenetet is 

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.