Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
Aktív témák
-
Szali
tag
Ha megmondjátok, hogyan lehet screenshotot csinálni a fedorában, megmutatom, hol találtam...de ez semmi....most meg a következőt találtam:
Alkalmazások -> Munkaasztal-beállítások -> További munkaasztal-beállítások -> Multimédia rendszer választó (Gstreamer tulajdonságai) és ott virít vastag betűkkel, hogy Alapértelmezett nyelő ne hari, tetszik a fedora, de ez nagyon LOL
Ja közben megnéztem a ''királyság'' előfordulását: Alkalmazások -> Rendszerbeállítások -> Azonosítás, és ahol az angolban szerepelt a ''domain'' szó, ott mindenhol ''királyság''-ra van fordítva. Ja és a 2.6.11-es kernelt használom, az összes csomifrissítés naprakészen fenn van a gépemen.
A másik, hogy megtaláltam a választ a saját kérdésemre azzal kapcsolatban, hogy lehet-e a Fedorát ReiserFS-sel telepíteni.
Bővebben: link
Szerintük:
Q: Can I install on ReiserFS, JFS, or XFS?
A: Yes, you can install Fedora on ReiserFS, JFS, or XFS.
None of these file systems are officially supported by the Fedora Project. (That means that you can use them, but you won't find a lot of official help from the Fedora Project if things go wrong.)
At the installer prompt, type this for ReiserFS:
linux reiserfs
or this for JFS:
linux jfs
or this for XFS:
linux xfs
NOTE: You cannot use SELinux on ReiserFS or JFS. XFS is OK. (If you don't know what SELinux is, you can ignore this warning.)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest