Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Én mos nagy mennyiségű faapríték letárolásán, majd kitárolásán agyalok.
Anno úgy kezdtem, hogy a Jd-t, a barn-t, 2 -es földet és sok apróságot eladtam, majd elkezdtem a fákat kivágni amik útban voltak.
Vettem egy 120.000 euros Biomassza hőerőművet, mondom maximum majd a végén eladom ha nem kell, de most könnyebb boldogulni a fákkal csak csörlővel odahúzom és eladom, de mondom kipróbálom darálva mit adnak és hát jóval többet kapni értük. így megvettem a 6,7,9-es földeket és indult a gyérítés.
Kibéreltem a nagy darálót, amiről kiderült, hogy hatalmas tárolókapacitása van, itt asszem valami 900.000 liter forgács volt benne, síkúton max 3km/h-ra gyorsult és több 10 perc mire kiürült
A 6,7,9 földet elültettem energianyárral, majd jött a "szüret".
Vettem egy Valtrát meg az adaptereket és gondoltam milyen jó lesz a fordítható vezetőülés, hát sajna nem, mert hátul az adaptert nem ereszti le teljesen és elhagy
Jó akkor előre és utána a pótkocsi, majd cserélgetem, hát nem mert olyan hamar megtelt és sok a macera.
Akkor mögé egy átrakóspót, persze a segéd erő a csöves átrakót nem kezelte, így a magasürítésű jött, azt felemelt pozícióban hagyva működött, bingó.
"Na ez itt a kert"
kb 1.500.000 liter forgács, futószalaggal és tolólappal, benyelte az erőmű, de próbálok nézni valami silót, épületet, ami betárol és kiad hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest