- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Őszintén szólva ez eléggé visszás dolognak tűnik nekem.
Nincs olyan alap, ami alapján egységesen lehetne szanálni a modokat. A '11-'13 pont azért élt meg két évig, mert a modderek tartották életben.Épp ez a lényege, hogy teljesen egyedi szájíz szerint alakítható ki a géppark.Van aki öreg gépekkel szeret játszani, míg mások a leghiperszuperebb csillivilli dízelszörnyekkel.
Van akinek 10 mod van fent, van akinek 4 gigányi.
Az, ha egy szuper modba belekerül egy .xml hiba..hát istenem, egy kis ügyességgel ki lehet javítani.Volt anno egy scripthibás fendt, de remek hanggal, remekül kidolgozva, modellezve. A mozgatható attacher kivettem belőle, átforgattam MR-be, tettem bele elkaparást, szántás módot '13-ban. Kedvencem a mai napig.
Vagy : '15-höz volt egy kifejezetten hosszú (10m), 3 tengelyes faszállító. Annyi volt az össz hibája, hogy a modellből csak visibility szinten kapcsoltak ki pár szállítmánytámasztó oszlopot (rakodáskor láthatatlan oszlopba ütközés szindróma). GE, 4db body-ra del, save, visszacsomagol, örül.Akinek meg a full hibátlan, giants "minőség" kell, annak ott az fs-uk.com.
Bár itt azért megkérdőjelezem a "minőség" szót, tekintve a 0day patch-től kezdve visszanézve a használhatatlan permetező orrtartályig.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest