Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

válasz Newyorker #410 üzenetére

Őszintén szólva ez eléggé visszás dolognak tűnik nekem.
    Nincs olyan alap, ami alapján egységesen lehetne szanálni a modokat. A '11-'13 pont azért élt meg két évig, mert a modderek tartották életben.Épp ez a lényege, hogy teljesen egyedi szájíz szerint alakítható ki a géppark.

Van aki öreg gépekkel szeret játszani, míg mások a leghiperszuperebb csillivilli dízelszörnyekkel.
    Van akinek 10 mod van fent, van akinek 4 gigányi.
    Az, ha egy szuper modba belekerül egy .xml hiba..hát istenem, egy kis ügyességgel ki lehet javítani.

Volt anno egy scripthibás fendt, de remek hanggal, remekül kidolgozva, modellezve. A mozgatható attacher kivettem belőle, átforgattam MR-be, tettem bele elkaparást, szántás módot '13-ban. Kedvencem a mai napig.
    Vagy : '15-höz volt egy kifejezetten hosszú (10m), 3 tengelyes faszállító. Annyi volt az össz hibája, hogy a modellből csak visibility szinten kapcsoltak ki pár szállítmánytámasztó oszlopot (rakodáskor láthatatlan oszlopba ütközés szindróma). GE, 4db body-ra del, save, visszacsomagol, örül.

Akinek meg a full hibátlan, giants "minőség" kell, annak ott az fs-uk.com. Bár itt azért megkérdőjelezem a "minőség" szót, tekintve a 0day patch-től kezdve visszanézve a használhatatlan permetező orrtartályig.

Új hozzászólás Aktív témák