- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztok Veletek pár olyan módot, amit Én rendszeresen használok, és 2011-ben is használtam.
Mindent a C:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappába kell rakni.Először is Inspector mód. Lényege, hogy bal felső sarokban látod a gépeidet, melyikek munkással dolgoznak. Legnagyobb haszna aratásnál van, mivel nem kell mindig lesni, hogy mikor telik meg, ha 100%-on van, akkor mehetsz az ürítőcsiga alá. Alt + A -val hozod elő, illetve tünteted el. Kép
Aztán a FastSwitcher. Nevéből adódóan gyors váltás gépek közt. Nem kell TAB-olgatni. A gombok pedig úgy vannak, hogy 1-10 gépig a bal Ctrl gombot lenyomod, majd a gép számát (bal oldalt kiírja, melyiknek hányas sorszám jutott).10-20 gépig jobb Ctrl + a sorszám.
És végül. Bálavilla a Deutz Agrovectorhoz. Van alapból is bálavilla, de ennek annyi a különlegessége, hogy nem esik le róla a bála. X gombbal rögzíted. Felszúrod a bálát, nyomsz egy X-et, elviszed, ahova rakni akarod, aztán egy újabb X-szel elengeded a bálát.
Nos, bízok benne, segítettem egy kicsit Nektek, hogy egyszerűbb, és élvezhetőbb legyen a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- SSD kibeszélő
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest