Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
A giants editor elég kényes jószág.Ha már másoltad az épületet az még csak egy dolog.Be is illesztetted gondolom.Az is egy másik dolog.De nem látni a beillesztést mert kilométerkre a terület fölé helyezi a beillesztett dolgot.Én egy gázolajtartályt csináltam ezzel a módszerrel.Nyomsz egy CTRL+f gombot majd simán nyomsz egy f gombot.Na akkor már látod egy részét az épületnek.És közben látod milyen magasan vagy a területhez képest.Onnan szépen le kell játszani.És persze nem csak hogy fölötte van hanem még jól el is tolja területtől minden irányba (ja meg néha el is forgatja).Ha már látod az épület egy részét és ha szerencséd van akkor nem kell keresgélni azt a sok karikából és x y z tengelyből álló irányítót.Ha ezt meglátod (találod) akkor le lehet szépen kb 15 percen keresztül játszani a neked megfelelő helyre.És 20 perc múlva már van egy úgy épületed.Elvileg van benne interactív beillesztés (hát mit is mondjak,nem mindig csinálja azt amit kéne) billentyűkombinációk sorát kell nyomkodni hogy majdnem helyre kerüljön a dolog.Ami nekem eddig bevált az a duplikálás.Kijelölsz valamit majd a baloldali sávon (scenegraph) kijelölsz hozzá minden szükséges dolgot majd duplikálás és ott marad ahol van,de 2 lesz belőle.Akkor már csak húzni-vonni kell a neked szimpatikus helyre.Ezzel csak egy a baj hogy a scenegrap sávon nem nagyon tudod elhelyezni más dolog alá.Például.Én csináltam egy gázolajtartályt így.De nem tudtam egy másik épülethez rendelni hanem csak simán berakta egymás alá így:
+ gasStation
| gasStationTrigger
+ gasStation
| gasStationTriggerMűködik csak ép nem a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák

- Parkside szerszám kibeszélő
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Napelem
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest