Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
A gépátírós tutorial már nekem is megvan, majd Jövőhét után levő héttől próbálkozni is fogok, amihez majd kellene nekem 1 valaki, aki letesztelné hogy működik e vagy sem majd a cucc. ObiGabi, szerintem Te leszel az a valaki.
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Új gamere már én is szervezkedek, báár, gázos lesz a megszerzése, de még idén meg akarom szerezni. Igaz, gondoltam már arra is, hogy kivárok kicsit, hogy hátha olcsóbb lesz majd későbbi időpontokban, és akkor olcsóbban talán sikerül megszerezni. ha már 3000 ért meg sikerül venni, már az is épp elég.