- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT89
csendes tag
válasz
beluschi
üzenetére
Tehát, mint laikusnak:
a füvet lekaszálom, aztán valamivel összeszedem, s mehet a tehénnek. B verzió, meg is forgatom, ekkor szárad - lesz belőle széna(?), s akkor mehet a pajtába, s amolyan alomféleként szintén növeli a tehénkék tejelését?
a búza és árpa után visszamaradó anyag a szalma, azt lehet kocka vagy kerek bálává összerakni, s utána a pajtába vinni,a hol pénzt kapok érte, de másra nem jó, tehát a teheneknek nem vihetem, ugye?
most egész délután repcéztem (vagy négy órán át..)
Megvan az alapból elérhető legjobb traktor, egy kisebb, illetve most estére összeszedtem a pénzt, hogy lecseréljem végre a kombájnom is
holnap majd írok típusneveket is, lassan kezdem átlátni kicsit.Az eszközök közt még mindig vannak olyanok, amik nem túl világosak, de ki fogom írni ide mindet, s majd pls világosítsatok fel
Mókás játék, olvasgatni is tudok, míg Stan és Pan kultivál-vet-arat helyettem
Nekem csak néha kell rájuk nézni, no meg műtrágyát szétpermetezni, s nem is 10, hanem 15m-es a feje ennek a cuccnak, szóval elég hamar megy
Már 4 területet művelek, amik a legközelebbek vannak a pajtához.
Új hozzászólás Aktív témák

- Update 02.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvan az alapból elérhető legjobb traktor, egy kisebb, illetve most estére összeszedtem a pénzt, hogy lecseréljem végre a kombájnom is
holnap majd írok típusneveket is, lassan kezdem átlátni kicsit.