Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Huh basszus, neked aztán van erőgéped!
Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül.
Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni!
Volt 3-4 Scania billencs, póttal. verziónál is, 2 Tiszta Piros volt, ha netán össze akadtok velük, ne szedjétek le majd. Max a Pótok miatt érdemes leszedni őket! Azok mennek szépen. 3 tengelyesek.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül.
Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni!