Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem most hirtelen hogy leírta e már az előttem szóló, de az 576 Kbyte szaküzletben keresd, ott tuti meg fogod kapni, max meg kell rendelniük, de hamar megvan az is szerintem. Érdemes. Másfelől meg, az 576 kbxyte honlapon meg lehet rendelni is ha nem tudsz vagy nem akarsz járni kelni utána.
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.