Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem most hirtelen hogy leírta e már az előttem szóló, de az 576 Kbyte szaküzletben keresd, ott tuti meg fogod kapni, max meg kell rendelniük, de hamar megvan az is szerintem. Érdemes. Másfelől meg, az 576 kbxyte honlapon meg lehet rendelni is ha nem tudsz vagy nem akarsz járni kelni utána.
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.