- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4998 üzenetére
detto
baby boomkor tenyészt mindenki, mert akkor dupla vagy tripla eredménye van, így le is megy az ára. kb havonta 1 ilyen esemény van így a baby boom előtt 1-2 nappal a legmagasabb az ára..
répásalmás csatninál fordítva, mikor esemény van akkor magas az ára, mikor nem érszvele semmit meg alacsony. -
válasz
antikomcsi #4998 üzenetére
Nálam is ez van, most 62k, megvárom amíg felkúszik megint 100ropira, és akkor adom el őket
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
antikomcsi #4996 üzenetére
az én tapasztalatom meg az, hogy baby boomon kívül lemegy az áruk, hisz ilyenkor szokta a jónép teljesíteni a tenyésztős feladatokat.
-
Közvetlen baby-boom alatt nem éri meg eladni a tenyészállatokat, mert sok van.
Esetleg érdemes lehet azokat az állatokat tenyészteni, amiket be tudsz adni a gazdaköribe, de csak a 3-4. feladatsorig, mert ez sok csillagot jelent nem olyan nagy befektetés mellett. A csillagokért a tölgyről érdemes lesz majd a szilaj bikát kiváltani, és azokat az állatokat kitenyészteni, amik még a paszulyhoz kellenek.
Holnap pedig úgy csináld, hogy a teliholdas ültetést rögtön el tudd kezdeni, és a cél a denevértenyésztés legyen, ha nincs barlang akkor az is.
-
Terkk
tag
-
Terkk
tag
Mivel lehet a legjobban pénzt keresni?
-
Terkk
tag
válasz
antikomcsi #4990 üzenetére
értem köszi, már tenyésztem is a tyúkokat
-
Szerintem 21. szinttől lehet állatot tenyészteni. 6db. hely kell neki, 2x3 alakban. Ha nagy területeken termelsz, akkor 2 darabot kell felszedned legalább, és a helyére ki tudsz rakni egy tenyészterepet.
Ide beraksz mondjuk 4 pipit és a 2 szupertápot. Igény szerint gyorsíthatod a tenyésztést bájitallal. Minden darab bájital megfelezi az időt. Tehát 4 bájitallal nem kell 6 órát várnod, csak úgy cirka 23 percet.
Az állatokat nem érdemes keverni szerintem, mert a legalacsonyabb szintűt veszi alapul.
-
Terkk
tag
Tenyészállatot hogy tudok termelni? pl . barna tyúkot?
-
Szotyi25
tag
Végre megvan a szintlépés! (85) A szomszédság szíveskedjék begyűjteni azt a hatalmas mennyiségű jutalompontot!!!
-
válasz
BÁ Nutrition #4976 üzenetére
Küldök majd ha cserés napok lesznek, majd megalkudunk
-
nRu3
addikt
válasz
antikomcsi #4966 üzenetére
a 48órát én is megkaptam, de utána csak szarságok.
-
Calogero
addikt
Telihold event lesz.
Az akció kezdete: 2012.10.29. (hétfő) 15:00
Az akció vége: 2012.10.30. (kedd) 15:00 -
zolee5016
őstag
igen láttam ,hogy 5k nál már van 10 akksiért teleport vagy miez.... feltöltöttem 3x..ami vicces a 25 -ös a legjobb eddig...3 r-a-csatni 5 pörgetés 3 őszibarifa 1x magnólia meg 15x 4000tp...a maxon tapsi szomszi 2xmagnólia meg 3x max tp....
-
Terkk
tag
hogy tudom ezt a gépet használni? be kell raknom 5ezer csp értékben?
-
BÁ Nutrition
addikt
semmi olyat nem tudott volna adni amivel előrébb vagyok, sőt szerintem ez ott folytatódik ahol legutóbb abbahagytam, azaz már nem nyerhetek répásalmást stb..
csak a xarokat..
a TP mondjuk nem jött rosszul végülis. nem kellett érte semmit tenni
beraktam pár cukorjuhart aztá annyi -
válasz
BÁ Nutrition #4969 üzenetére
Akkor Te is jóval előrébb lettél...
-
válasz
Én TP-t, meg CSP-t kaptam...ja! meg egy őszibarackot....
-
Szotyi25
tag
válasz
Annyira mint nekem a 3db töklekvárra?
-
-
zolee5016
őstag
Nekem bedobott elsőre egy magnóliát....pont arra vadásztam.....persze a tapsi nagyon kellett még......de nem akarok nagyon belemerülni a beváltogatásokba....Mondjuk ha ólakat is be lehetne tenni.....de nem sajna...
-
válasz
BÁ Nutrition #4963 üzenetére
Javaslom látogass el a főtérre!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4962 üzenetére
milyen nublon gép?
megvan -
-
A gazdaköri feladat, Varázslatos kirándulás 3. feladatsor 1. részébe.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4959 üzenetére
minek az első részébe?
-
-
ngabor2
nagyúr
rég betartalékolt 7 bahama titokcsemetéből lett 2 gránátalma, 2 pisztácia, 2 brazil dió, 1 csillaggyümölcs
most már csak várni kell a cserenapot, és venni még pár ajándékozási engedélyt, mert gyűlik a sok cucc...
mitől van az, hogy a gránátalma ára 6-700 csp körül van, a többi trópusi titokfáé meg 100-150 csp?
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #4955 üzenetére
Én most spec arra akartam célozni,hogy FA-t felesleges rá költeni.....én is televagyok fákkal spec 400db-van kinnt most meg ólak .....Ha gazdakörire megy ezeket a 20-30csp-s cuccokat ki kell kufárkodni......A piac erre jó......Magas szinten vagyok...asszem
79. 5. napja és mégis minden eventet megcsinálok.....a 2,7 milla tp-ből már csak 1,91 kell a 80.-ig.....ha bukás ha nem...de a mostani nyerő volt...a nőszirom 113 tp-s lett a a maga 16.valamennyi órás érésével,és sikerült 25k-t ráhúzni.....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
zolee5016 #4954 üzenetére
nekem többszázezer cukorjuharszirupom van már vagy mi a francot ad
a nem nyerhető dolgok közül annak van a legmagasabb értéke területre vetítve
úgyhogy nem egy élet megtermelni, mert ilyen müdszerrel fejlődsz leggyorsabban ha fát ültetsz, vagy ha alacsony szinten vagy akkor az event is jó
magason már tiszta bukás -
zolee5016
őstag
Csak FA-vagy tölgy...de minekis????20-25 csp-s cuccokért felesleges ácsingózni......be kell vásárolni belőle azt kész...olcsó magas értékkel...mint a mandula...most vettem 10csp/db áron 30k-t körtét meg 45k-t.....
beadni jó de fán letermelni...egy élet lenne.....
más fákra kell gyúrni amikkel keresni is lehet---pisztácia...bodza...gránát stb..... -
Mivel ha minden igaz kivették a titokzatos csemeték közül, így vagy megveszed, vagy kiváltod majd a tölgyön, vagy megnyered a keréken. De ez utóbbin inkább mindenféle trágyát fogsz nyerni.
(#4953) BÁ Nutrition
Milyen igaz!
Kérdés, hogy mit tud érte felajánlani? Illetve a legtöbb csere ajánlat csak kamu, vagy magának próbál átküldeni az illető valamit. Persze ha akarunk, akkor bármikor kaphatunk egy almafát egy 4. szintű guanógyárért.
-
Terkk
tag
öszibarackfát hogy tudok szerezni farmeraranyon kivül?
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4940 üzenetére
Másik mesterséget bankbank tudod kiváltani utalással (5xx Huf )vagy SMS-sel (7XX HUF)
-
Terkk
tag
megvan a 12 szomszéd és eltünt a szédült szántóról a rendetlenség nagy része de még mindig van rajta ahová nem lehet ültetni, a fehér kavicsok hogy tünnek el?
-
Terkk
tag
honnan tudom kinek van helye?
6 szomszédom már van, akkor még 6 kell a farm takaritáshoz? vagy még 12? -
Terkk
tag
most lettem 17es szintű és kell 12 szomszéd hogy kitakarítsák a farmot
hogy tudjak ültetni, kiket hívhatok meg szomszédnak? minden nap aktív vagyok
-
Ez a "1nap kedvezmény" mi a ...??
-
BÁ Nutrition
addikt
akinek pék mestersége van az a lekvárfőzőt is ki tudja váltani vhogy(farmaranyon kívül) vagy csak a virágkötőt meg az alkimistát? a bölcs tölgyön legalábbis állítólag csak azok vannak.
egy ismerősöm kérdezi gondoltam felrakom itt a kérdést valaki csak tudja mi a pálya -
Komi28
senior tag
válasz
antikomcsi #4935 üzenetére
Kösz, akkor gyúrok rá, majd addíg nem költöm el másra
-
-
zolee5016
őstag
válasz
BÁ Nutrition #4936 üzenetére
az miis?? dupla állat???
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4935 üzenetére
holnap boldog ól nap
-
Persze, hogy megvan, szerintem hasznos.
A kupákat tudod bedobálni. 15 növényes, és 15 állatos ugye. Tehát nem kell kirakni külön a földre a kupát, ami csak az adott területre hat, hanem ide bedobod őket, és akár 30% növeli a különleges felröppenőket egyszerre minden területen.
-
Komi28
senior tag
Élő legenda mit takar? Valakinek megvan? Érdemes rá gyűjteni 300 csillagot, mit ad ezért?
-
-
BÁ Nutrition
addikt
erdei tisztás
-
Terkk
tag
válasz
BÁ Nutrition #4930 üzenetére
értem, csinálom a gazdakör küldetéseit most kaptam onnan 1700TP-t müzlifalóból
a Bölcs fánál mit érdemes elöbb megvennia csillagokból majd? Bahama vagy, kerge kert, vagy tisztás 1. része, vagy öszibarackfa? -
Terkk
tag
válasz
BÁ Nutrition #4928 üzenetére
milyen event növényekre gondolsz? nekem aloe vera adja a legtöbb TPt 36TP de 4 órás érési idővel
-
BÁ Nutrition
addikt
az eventeket kell tolni
az eventnövények adnak kb 30 TP-t azon a szinten ahol vagy meg kb 10-15 TP-s növények vannak
ha lesz majd csp is akkor pedig a fákat kell erőltetni. cseresznyefákkal már szépen lehet fejlődni de nem tudom hányadik szinten van 30?addig szerintem az eventekkel foglalkozz, ráadásul a feladatok teljesítésére is kapsz vmennyi tp-t
-
Terkk
tag
15ös szinten járok, mit érdemes csinálnom a gyors fejlődés érdekében? A gazdakör küldetéseket csinálom elég jó TP-t ad de viszont sok terményt kér 1-3k buzát pl meg zabot
-
marsu
veterán
Hmmm ...
Nálam a csomagbontás nem működik.
A torta után csomag, de nem történik semmi.
És ha visszamegyek a térképre, a felkiáltójel ugyanúgy villog.
De miért?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4923 üzenetére
csp-t pazarlás ilyen módon szerezni
most az event alatt már vagy 3 millió csp-m lett segédfarmokon, pedig fele terményt se adtam el, meg néha aratni is lusta voltam még helperrel is
a kitehetők nekem már nem a kergére mennek hanem a tisztásra, szétdültre, de csak az 1x1es érdekel és ugye 110/120 tp felett kell adniuk hogy jobb legyen mint a juhar vagy a gesztenye, ált ugye 200 felettről indulnak úgyhogy ezzel nincs is gondlegalábbis ha a TPre hajtasz
CSpre meg ott a segéd-> gyerekjáték..
néha szórakozásból lehet egy eventet nyomni, de ugye veszteséges alapból mindig.. -
válasz
BÁ Nutrition #4920 üzenetére
Kergébe nem lehet juhart tenni, vagy Te azt is meghekkeled?
Nekem adja csak szépen a pengőt, sok kicsi sokra megy.
Amúgy a helperel ki tudtam rakni a bahamára a licsi fát. Ami azért érdekes, mert még nincs meg hozzá a szintem. A pajtában pedig szépen gyűlik a licsi.
A fát cserenapon szereztem.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Terkk
tag
120k cspt nyertem ma a kerékkel
Pókot hogy lehet termelni -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
antikomcsi #4919 üzenetére
300 csp?
lehet hogy hozzák az 5000 körüli tp-t, csak területet is foglalnak szal ha kirakok mondjuk 8 cukorjuhart a helyükre az még pluszba hoz nekem napi 8*215 TP-t ami még 1700(nem tudom hogy pont 8 helyet foglal-e az összes csak kb) szal így már az 6800 TP naponta és csak 1szer kell aratni. míg ha területre rakod őket akkor mondjuk 3x legalább, és simán kimaradhat belőle mert mondjuk nem érsz rá..
-
válasz
BÁ Nutrition #4913 üzenetére
Nekem is megvan tegnap óta a felhősor, de én nem rakom ki rá a cuccokat.
A zászlót eleve sajnálom, mert az 300 CSP-t, a többi mag ha kint van kb hozza 1 nap alatt a 82x60 TP-t..
Viszont ez a zacsi-tasi nagyon siralmas. Sajnos egész nap kint dolgozok minden hétvégén, nincs időm 15 percenként begyűjtögetni ezeket a szarságokat.
-
Calogero
addikt
Kész az event, és szintet is léptem.. (83)
Terkk: Felvettelek, üdv a csapatba, és további jó gazdálkodást kívánok
-
Terkk
tag
sziasztok
Pár napja regisztráltam a farmerama-ra nagyon jó játék minden nap fent vagyok és küldök ajándékokat most épp 13as szinten járok, aki szeretne egy aktiv szomszédot magának az vegyen fel, a nevem: btomye -
BÁ Nutrition
addikt
kész a felhősor, be is van üzemelve, 5160 pontot ad jelenleg
kb 1 hónap és visszahozza az árát amit buktam vele, kivéve ha addig lesz újabb -
Komi28
senior tag
androidra is van helper?
-
Speed®
titán
válasz
BÁ Nutrition #4909 üzenetére
Gazdaköri->étterem, 1. küldetés, 200 salátát kér..5 perc, 10 aranyat ad. Ha ki lehetne kapcsolni azt a nyamvadt tutorialt, én is csinálnám éjjel-nappal
40 magot (vagyis ~30at) kell venni és 2x2re ültetni, abból megvan 1 kör alatt. 1x-2x rámjött és csináltam kb. 40 farmot, de nyűgös, farmfetisiszták előnyben ;p -
Speed®
titán
Még 130 zacsi és kész az egész..utálom ezt a fajta gyűjtögetést
Fákkal nem állok valami fényesen, sárgabarack+2 tehéntejfa, ami jó..
Még "érik" 20db, díjaznék 1-2 mézest meg pár citrom is jól jönne -
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4904 üzenetére
Nem, segédfarmokat is használtam.
Komi28: Segédfarmokat hoztam létre, ott induláskor kapsz 29 FA-t illetve a étterem gazdakörin lehet nyerni még 10 FA-t. Ezt 7 titokfára elég.
Majd ha lesz cserenap akkor ami kell azt átküldöm a főfarmra.
-
Calogero
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4902 üzenetére
tegnap csupa XL XXL-es fát kaptam, ma egyet sem
Megérett a 70 fám:
Sárgabarack 9 db
Aranylevél: 9 db
Karácsonyfa: 4 db
Bükkfa: 8 db
Bodza: 5 db
Citrom: 6 db
Cukorfa: 3 db
Japán Akác: 4 db
Gesztenyefa: 7 db
Tejfa: 2 db
Sófa: 4 db
Bájital: 2 db
Ringófa: 5 db
Berkenye: 6 db -
-
Komi28
senior tag
Vettem 8 fát (nem volt több FA-m9, de nem jártam valami jól, a legjobb egy xxl a többit amit kaptam abból pedíg már volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest