Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztuser
csendes tag
válasz
tesztuser
üzenetére
"Hogyan kapom a fő küldetéseket?"
Közben rájöttem, mivel a Sayla által igényelt anyagok összegyűltek, és tudtam az ő kunyhóját fejleszteni, erre egyből beindult a sztori (megtámadták a falut az Udam-ok, stb). Új emberkék arcképe is megjelent a térképen. Tehát végső soron mégiscsak ezek az arcképes szereplők adják a fő küldetéseket, miután megtalálom/fejlesztem őket. A saját barlangot is tudtam fejleszteni, de az nem adott új küldetést.

Egyébként olyanra gondoltam, amikor (más játékban) valahol fel vannak sorolva a lehetséges küldetések, és azok közül lehet kiválasztani valamelyiket, és akkor az megjelenik a térképen.
A térképről eltűnnek az arcképek, ha az illető már nem tud adni új küldetést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest