Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére

És persze az is tény, hogy 1-2 év alatt nem lehet minőségi AAA játékot alkotni. Még úgy se, ha az alapok már megvannak. Főleg, ha ekkora és ilyen újítást visznek bele.

Nos, szerintem meg 2 év elég ha megvannak már az "alapok". Sőt, Ubinak már van 1) bejáratott csapata 2) bejáratott grafikai motorja 3) pénze 4) stb stb stb.
    Szóval a lényeg az, hogy Ubi az egyik legnagyobb cég, megvan már mindene ami kell, ezért is nem értem miért nem feküdnek rá jobban a részletekre, hogy "lelke" is legyen az egésznek, hiszen a csomagolás már megvan jó pár éve. És nem mondhatja senki sem, hogy az alapoktól kezdték, mert a játék 70%-a visszaköszön FC4-ből, nyilván azt fejlesztették tovább... dehát ez várható is volt.
    Tehát nekem ne mondja senki azt, hogy 2 teljes év nem elég egy meglévő sablont (FC4) feltölteni, továbbfejleszteni, kiszínezni, átgondolni, stb.

Ha meg "tényleg" nem elég 2 év (ez is elképzelhető persze), akkor kérem szépen várjanak, fejlesszék tovább, adják ki később. Mert ha nem így tesznek: akkor ne sírjanak, hogy megint azzal vádolják őket, hogy rókabőr az egész (jaj, Assassin Creed sorozat much?) :B

Szerencsére nálam a The Crew kimaradt, de mindenkitől azt hallom hogy az is csalódás... tényleg ennyire szar lett? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák