Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz Zsiráfnyál #19 üzenetére

Nos, amíg ezek a különféle emberek nem egy törzsön belül vannak, addig még elfogadható is lenne a dolog.

Pl a négerek, "amerikaiak", "fehérek", stb nem az elmúlt 10.000 év alatt alakultak ki, hanem sokkal régebben és annak függvényében, hogy mely területeken éltek le pár tízezer évet... Plusz ott a népvándorlás.

Egyedül a majomembereket nehéz elfogadni, mivel a neandervölgyiek is eltűntek kb 40k évvel ezelőtt, viszont ezt tudjuk be alkotói szabadságnak, elvégre ez nem egy iskolákba szánt oktató-program, hanem egy szórakoztatásra szánt játék. És valljuk be, a kőkorszakból nagyon keveset lehet kihozni, ami szórakoztató, mivel az akkori emberek nem nagyon szórakoztak, a teljes életüket kitette a túlélés.

Kevés tudással, kezdetleges eszközökkel harcoltak minden nap az életben maradásért a természettel. Ez nem egy változatos, szórakoztató valami... Nagy bátorság volt az UBI részéről ezt meghúzni, mert hatalmasat lehet zakózni vele. Nyilván a FC4 se volt már egy nagy bumm, rendkívül repetitív, zömében a FC3-at másoló mechanika, valamit kellett lépni. Ezt viszont a korlátai miatt meg kellett tölteni valamivel, hogy ne unj rá. Eleve a FC inkább történetközpontú egyjátékos cucc. Multiba még elcsépelitek egymást a baltákkal, de ide, ebbe a korba, ahol semmi nem történt, vagy semmiről nem maradt feljegyzés, ami történt, történetet kellett csinálni, ami leköti a játékost.

És persze az is tény, hogy 1-2 év alatt nem lehet minőségi AAA játékot alkotni. Még úgy se, ha az alapok már megvannak. Főleg, ha ekkora és ilyen újítást visznek bele.

Félre ne érts, nálam az UBI elvágta magát, semmit nem rendelek elő, FC4-et is most vettem nemrég SP-al 6k-ért és ezt is majd ekörül fogom megvenni. Crew-val betelt a pohár... Csak próbáltam kicsit árnyalni a dolgokat. De majd megnézek én is 1-2 végigjátszást, ha lesz rá idő és akkor átértékelem a dolgokat, ha szükséges lesz.

Új hozzászólás Aktív témák