Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Van egy bug, hogy a video beállításnál nem jegyzi meg a fidelityfx beállítást. Azt minden indítás után be kell kapcsolnom.
Meg engem pl zavar, hogy ha futok, akkor a bal alsó sarokban egy pixeles láb-féle belelóg a képbe.
Az Ubisoft Connect nekem meg két napja azt csinálja, hogy mindig be kell jelentkezni, és kéri a hitelesítési e-mail kódot, hiába állítom be, hogy ez megbízható gép.
Így 5 óra játékidő után is még nagyon gyenge a karakterem, nem értettem, mire jó a sok medicinet is gyűjteni, aztán utánaolvastam, hogy az majd csak később hasznosítható, jóval előrébb kell járni a sztoriban.
Nem szeretem a nagy nehézségeket, de így, hogy kettőt belém lőnek, és nyekk, nem szórakoztató. Se vakcina, se hosszabb életcsík. Az aligátorral szoktam akit csak lehet kinyiffantani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs