- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
Engem nagyon meglepett ez az adat amikor tegnap ránéztem! A térkép mérete alapján sokkal hosszabb játékra számítottam. Én egyébként soha nem maxolok ki egy játékot sem, viszont nem vagyok az a sztorin végigrohanó típusú játékos sem. Csak összehasonlításképp a Valhallát itt hagytam abba (végleg):
Vagy a WD: Legion - 29 óra, 25%
pandras83: Sokszor tapasztaltam olyat, h a két egymás mellett álló őrből lelőttem az egyiket, amire a másik nem reagált semmit. Vagy például gyakori az is, h egy óriási robbantásokkal tarkított akció után életben marad egy-két katona a területen, és úgy élik tovább az életüket, mintha misem történt volna. De nem csak az enemy ilyen buta. Volt egy küldetés amikor valakit el kellett vezetnem egy másik helyre, de a tag állandóan megállt. Ha ~10 méteren kívülre került már nem tudott követni. Párszor lőnöm kellett rá, h észhez térjen..

Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest