- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
BomiBoogie #3920 üzenetére
Talán azért lehet, mert mikromanus meg van győződve róla, hogy csak Ő képes az "ultra-brutálnehéz-vigyázz-rögtönmegdöglesz" Warrior fokozaton játszani a játékkal, és ebből következőleg más 1) max. közepes szinten játszik (de inkább a legkönnyebb fokozaton, hiszen 3-4 autós őrjáratot még nem is láthatott!) vagy 2) tök hülye hozzá (nem ismeri a térképet, stb.), vagy mondjuk 3) szimplán nem mond igazat (de legalábbis még nem tart ott a játékban, mint ő, stb.).
Szerintem sokkal kevesebb (tudom: nagy Rakyat hagyománynak örvendő!!!) "szurkálódásra" lenne szüksége, ha elfogadná, hogy nem (csak) ő a helikopter...
Pl. miért mondanám, hogy 2,5-et tölt az endorfin, ha nem annyit tölt?
Nekem most annyit tölt. Igen, szerintem is bug, de ezt írtam is.
Amúgy valóban nincs rá nagy szükség általában. (Figyeled: itt is megy a feszkózás, hogy ki mennyi "tuningot" használ!
A nagy királyok semmit!) De ha már akkora a kalamajka, akkor akár "Unstoppable" drogot is benyomhat az ember (OMG, az már szinte csalás!), aztán halomra lő mindenkit: hadd jöjjön a helikopter, ott van rá az LMG.
Legalább fogyogat a zsákból az a sok hülye levél, amit az ember összeszedett.
Nyilván aki a késes akciókban éli ki magát, tipikusan 1:1 ellen, az nem fog szanaszét lőni mindent, mert az egy tök másik stílus.
De az is egy stílus, és nem jobb, nem rosszabb (szerintem): elvégre ez egy FPS játék, azaz First Person Shooter. Lehet, hogy valaki eredetileg "lopakodni" akart valahol, de nem jött össze. Hát istenem. Ha ilyenkor újra betölti a játékot (mert sajnos elromlott a videója
), lelke rajta.
Ha viszont nem csak ebből a célból játszik (ti. videókészítés), akkor ilyenkor szimplán nagy levegőt vesz, stílust vált, előveszi a nehéztüzérséget.
Mármint a játékban. Itt a fórumon szerintem - egymás ellen - nincs rá szükség.
Inkább vegyetek fel Uplay-en (DigitXT2010), aztán nyomassunk valamikor egy Co-Op-ot! (Feltéve, ha elindul nálam...
) Azért is jár Achievement. Persze jöhet a Team Deatch Match is, vagy a többi mód, amiről még azt sem tudom, micsoda, de biztos jó. (Jöhet egymás ellen is: mikromanus rohan felém késsel, meg dob egy pár C4-et is, én meg jól fejbeküldöm a Z93-mal - döntetlenre mentve a meccset.
)
mikromanus: azokból a felvételekből, amikor valami hiba csúszott a számításodba, nem akarsz feltolni egy YouTube összeállítást?
Mondjuk kicsit felgyorsítva, Benny Hill zenével?
Lehet, hogy lenne olyan szórakoztató, mint nekem a DiRT 3-ban a rekorddöntéshez (meg a fun videóhoz) szükséges "néhány" borulást tartalmazó vidim (annyi volt, hogy egyben nem is fért el, van három része). Szerk: és még maradt feldolgozatlan, de már meguntam az összeállítást, meg lehet, hogy a nézők is. De egy Best-Of-ot ki lehetne hozni belőle, pörgősre vágva...
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie #3920 üzenetére
Csitt! Ha nem vigyázol, akkor a Rakyat hagyományok szellemiségében zárom az ügyet (természetesen késsel)
endorfin témában: ha neked kimaxolt synergie skillekkel 2,5 négyzetnyi extra életet ad az endorfin, akkor ebben bug van. vagy nálad, vagy nálam. Különben is hogy adhatna fél csíknyit? Vagy ha sérült vagy, akkor előbb a sárgát tölti? Utóbbi elméletet megyek és le is ellenőrzöm sebtiben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Bundle topik
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Vallás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest