Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz BomiBoogie #3920 üzenetére

Talán azért lehet, mert mikromanus meg van győződve róla, hogy csak Ő képes az "ultra-brutálnehéz-vigyázz-rögtönmegdöglesz" Warrior fokozaton játszani a játékkal, és ebből következőleg más 1) max. közepes szinten játszik (de inkább a legkönnyebb fokozaton, hiszen 3-4 autós őrjáratot még nem is láthatott!) vagy 2) tök hülye hozzá (nem ismeri a térképet, stb.), vagy mondjuk 3) szimplán nem mond igazat (de legalábbis még nem tart ott a játékban, mint ő, stb.).:)) Szerintem sokkal kevesebb (tudom: nagy Rakyat hagyománynak örvendő!!!) "szurkálódásra" lenne szüksége, ha elfogadná, hogy nem (csak) ő a helikopter...:)

Pl. miért mondanám, hogy 2,5-et tölt az endorfin, ha nem annyit tölt?:F Nekem most annyit tölt. Igen, szerintem is bug, de ezt írtam is.:U Amúgy valóban nincs rá nagy szükség általában. (Figyeled: itt is megy a feszkózás, hogy ki mennyi "tuningot" használ!:D A nagy királyok semmit!) De ha már akkora a kalamajka, akkor akár "Unstoppable" drogot is benyomhat az ember (OMG, az már szinte csalás!), aztán halomra lő mindenkit: hadd jöjjön a helikopter, ott van rá az LMG.;] Legalább fogyogat a zsákból az a sok hülye levél, amit az ember összeszedett.:DDD

Nyilván aki a késes akciókban éli ki magát, tipikusan 1:1 ellen, az nem fog szanaszét lőni mindent, mert az egy tök másik stílus.:) De az is egy stílus, és nem jobb, nem rosszabb (szerintem): elvégre ez egy FPS játék, azaz First Person Shooter. Lehet, hogy valaki eredetileg "lopakodni" akart valahol, de nem jött össze. Hát istenem. Ha ilyenkor újra betölti a játékot (mert sajnos elromlott a videója:DDD), lelke rajta.:R Ha viszont nem csak ebből a célból játszik (ti. videókészítés), akkor ilyenkor szimplán nagy levegőt vesz, stílust vált, előveszi a nehéztüzérséget.

Mármint a játékban. Itt a fórumon szerintem - egymás ellen - nincs rá szükség.;) Inkább vegyetek fel Uplay-en (DigitXT2010), aztán nyomassunk valamikor egy Co-Op-ot! (Feltéve, ha elindul nálam...:DDD) Azért is jár Achievement. Persze jöhet a Team Deatch Match is, vagy a többi mód, amiről még azt sem tudom, micsoda, de biztos jó. (Jöhet egymás ellen is: mikromanus rohan felém késsel, meg dob egy pár C4-et is, én meg jól fejbeküldöm a Z93-mal - döntetlenre mentve a meccset.;])

mikromanus: azokból a felvételekből, amikor valami hiba csúszott a számításodba, nem akarsz feltolni egy YouTube összeállítást?:D Mondjuk kicsit felgyorsítva, Benny Hill zenével?:C Lehet, hogy lenne olyan szórakoztató, mint nekem a DiRT 3-ban a rekorddöntéshez (meg a fun videóhoz) szükséges "néhány" borulást tartalmazó vidim (annyi volt, hogy egyben nem is fért el, van három része). Szerk: és még maradt feldolgozatlan, de már meguntam az összeállítást, meg lehet, hogy a nézők is. De egy Best-Of-ot ki lehetne hozni belőle, pörgősre vágva...

• mikromanus

veterán

válasz BomiBoogie #3920 üzenetére

Csitt! Ha nem vigyázol, akkor a Rakyat hagyományok szellemiségében zárom az ügyet (természetesen késsel) :DDD

endorfin témában: ha neked kimaxolt synergie skillekkel 2,5 négyzetnyi extra életet ad az endorfin, akkor ebben bug van. vagy nálad, vagy nálam. Különben is hogy adhatna fél csíknyit? Vagy ha sérült vagy, akkor előbb a sárgát tölti? Utóbbi elméletet megyek és le is ellenőrzöm sebtiben...

Új hozzászólás Aktív témák